Viltträning.


Är det så här man ska bära??


Eller så här? Inte så lätt det här….


Så här är det ju förstås!!!

Det var dags att ta farväl… I torsdags… Brorsan med familj åkte hem till USA igen. Usch, så tråkigt! Vem vet hur många år det tar innan vi ses igen… Vi hade i alla fall en trevlig sista kväll tillsammans, vi var i Forshaga och umgicks med allihop. På dagen träffade jag Lollo i Ransäter, vi tränade lydnad och fikade, trevligt! Keno tränade framåtsändande, kryp, ställandet och lite FF och det känns som att vi kommit långt, det går riktigt bra, fast vi putsar vidare. Iver fick träna stadga, Lollo kastade dummies runt honom och lite linjetag och sist upptag av en kråka. Gick fint. Innan jag åkte hem tog grabbarna och jag en runda runt spåret.

Igår tog jag med både Keno och Iver på en rejäl promenad i skogen. Vi stannade lite då och då och tränade på småsaker. Sen hade jag och Magnus film-maraton och såg en massa avsnitt av en serie vi följer. En slappar-kväll, gött!

Slappa har det inte blivit idag… Först klippte vi tre får (de andra två ska ju bort..), sen sprang jag och Keno och idag ökade vi till 7,5 km och jag orkade springa hela vägen, underbart!! Hemma igen, en sen lunch, sen fick Iver träna linjetag med vilt, träna stadga och ”jakt-fot”, duktig liten kille det där! Keno fick göra ett uppletande i fårhagen medan Iver fick vara med och se på. Keno var överlycklig och hittade de fyra sakerna rätt snabbt. Sen tränade vi bara lite ”strunt-träning”, lite tricks, kul det med.

Och när man har sprungit kan man ju få en belöning…hehe! Så en fika med chokladmuffins blev det… Är joggingturen helt bortkastad då…?!

2 reaktioner till “Viltträning.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.