Vilken galet glad hund….

…jag har!!! Jag kan inte vara nedstämd i hans närvaro, vilken livsglädje han sprider!

Igår tränade jag lydnad med båda hundarna på Forshaga BK.  Iver tränade bara stadga med dummiesar och linjetag och det gjorde han väldigt bra, impad av hans framsteg. Keno tränade ff, ställandet under inkallning, som faktiskt sakta men säkert blir bättre, gäller för matte att hålla i sin plan nu och inte gå för fort fram… Vi tränade också framåtsändande, kryp, hopp och stege. Verkar vara bra med små uppehåll, det går riktigt bra! Finns kvar att putsa på och vi putsar på!

Idag ska jag trotsa regnet och gå ut och lägga spår, Iver ska få hälsa på herr kråka och jag och Keno ska ta vår springrunda. En fika med Camilla är med i planerna också. Härligt med semester!! Så här skulle det vara jämt!

4 reaktioner till “Vilken galet glad hund….”

 1. Har du semester…igen!? Vad fuskigt 😉 Visserligen har jag korta dagar i skolan den här veckan men jag måste ändå sitta inlåst med näsan i matteböckerna 🙁

  Fast det blir lite träning i eftermiddag ändå…jag vägrar ge upp framförgåendet, här satsar vi på toppoäng 😉 och det går faktiskt riktigt riktigt bra 🙂

  Ska se om jag kan få det filmat imorgon för lite synpunkter från dig!

 2. Hej på dig!

  Härligt kul att du har fått igån hemsidan igen. Det är så upplyftande och roligt att läsa om dig och hundarna. Fortsätt skriv så att jag kan följa er med ett stort och varmt leende.
  Kram

 3. SEMESTER!
  Vad härligt!
  Vill jag också ha!
  Jag har inte hunnit med någon lydnadsträning än… ooops tävling på lördag.
  Hoppas hinna träna imorn.
  Ha det bäst!
  /Maria, Tessie & Diva

 4. Frida: Jo, jag har semester men den blir dyr… Obetald… Men vad gör man inte för att hinna träffa bror med familj…
  Lisa: Har du sett det senaste på Kenos sida? Det finns en sida för varje gren. Det har Frida gjort fint!!
  Maria: till veckan kör vi! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.