Välkomna!

Vi har fint besök här i Sverige! Min bror med familj är här och hälsar på från USA. Två veckor ska de vara här. Jättekul!! Det innebär att jag lägger det mesta i mitt liv åt sidan de två veckorna för att kunna umgås med dem så mycket som möjligt…. Åh, det är så roligt att träffa dem igen!!!

I måndags tog jag och Keno vår 6km joggingrunda, innan jag, Magnus och hundarna åkte till mamma och pappa för att träffa USA-folket.  Kvällen blev ganska sen innan vi åkte hemåt…

Tisdagen var det dags för viltspårskurs igen! Jag fick rejält med motion, först la jag fyra anlagsspår, sen en timmes promenad med hundarna och sen gick jag med alla hundar på alla spår. Kul att följa så otroligt duktiga spårhundar!!! De kommer gå långt! När vi var klara var det kolmörkt här hemma så det blev ingen träning för egen del….

Igår var det äntligen dags!! Jag skulle få ta fram min ”lek-gen”! Och det gjorde jag rejält! Tre timmar sprang jag upp och och ner i klätterställningar, åkte fritt fall och en massa annat, inne på Leklandet, tillsammans med bror, Ann och deras barn Liam och Lukas. Satan i gatan vad kul!!!!!! Vill dit igen!!!!!! Kvällen blev ganska sen, hämtade upp hundarna hos svärfar och gick en timmes promenad med dem innan vi var hemma…  Vilken rolig kväll!!

Kvällen ikväll fick bli hundarnas kväll… Vi började med en timmes promenad i stan vid ”rusningstid” (om man nu någonsin kan kalla det rusningstid i Karlstad). Iver har inte gått i stan tidigare, han har varit i Gränna och en del andra städer i sommar men då var han ganska liten. Nu är han ju lite mera med i svängarna. Han är, precis som sin far, en trygg och framåt kille, orädd. Han gick med svansen i topp genom stan och såg ut som han inte gjort annat. Det enda som var lite läskigt var när stadsbussarna strök tätt förbi oss och ”pös” ut luft, fast läskigheten gick snabbt över…. Det fanns många trevliga människor på stan som han sååå gärna ville hälsa på…. Bra träning att lära sig att bara gå förbi…

Jag fick en timmes massage på det, då satt vovvarna i bilen. Men sen drog vi till Karlstad BK och träffade bla Mari. Iver och Keno fick träna lite smådelar i lydnaden. Det blev inte så mycket träning för det blev mörkt och fanns inga lampor just där det går att köra framåtsändande… Men vi filade på detaljer i Kenos lydnad och Iver fick träna på sina små saker och det gjorde han med bravur, ingen konst att fokusera bland hundar och folk på en, för han, ny klubb. Hittills har jag bara själv kastat dummy mm framför Iver men ikväll fick Mari göra det, jag ville se om det blev någon skillnad. Men det gick lika bra, kul! Tack för hjälpen, Mari! Vi avslutade med trevligt fika inne i stugan med medlemmar från KBK, trevligt!

Iver har hunnit roa sig med lite annat också… Jag som tyckt att han varit så duktig som inte förstört nåt…. Men nu börjar det… Igår min mobiltelefon, idag vattenskålen i bilen, ikväll solfilmen på bilrutan och just för en stund sen en räkning som var Magnus (fast sånt kan han ju gärna förstöra mer av…).

2 reaktioner till “Välkomna!”

  1. Hoppsan – liten buse har kommit på att man kan ställa till trubbel… kommer den genen senare liksom. Ser inte fram emot det i så fall… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.