Styrketräning!

Meningen med livet är inte att städa… Det är min mening…. Den sista månaden har jag verkligen tagit fasta på min mening med livet! Jag har bara gjort det jag tyckt varit roligt, det jag velat göra. Ganska hektiskt i och för sig, men kul! Huset har fått stått tillbaka rejält och det har märkts de senaste dagarna. Det har liksom grott igen här hemma… Men jag har inte lidit av det…. Faktiskt inte…. Men ikväll kände jag att det var dags!! Fredagkväll av alla kvällar…. Så fram åkte snabeldraken och på den hängde det en rödhårig, 13 kg tung klump och klängde sig fast och for med runt… Det blev styrketräning till på köpet!! När sen själva röret åkte av (när jag dammsög lister mm) flög den äldre rödhåriga mannen (Magnus är varken rödhårig eller har hår på huvudet, kanske ska förtydliga….) i huset upp och skulle attackera! För det är så häftigt när suget tar tag i en läpp eller så….

Det är kul att städa när jag har sällskap och kan skratta då och då åt alla tokigheter de har för sig. Fast det tar ju dubbelt så lång tid förstås…. Nu är i alla fall nedervåningen ren, badrummet skurat från golv till tak och tvätten tvättad. Övervåningen får vänta till imorgon, det är ju ändå fredagkväll….

Någon hundträning har det inte blivit idag, bara en lång promenad. Imorgon tänkte jag försöka hinna med att lägga spår och träna lite lydnad, med båda grabbarna, dags att Iver får börja träna lite mer nu. Vi ska också lämna in Ronny på service, fixa med fåren, kanske hämta hö, städa undan grejer ute och ta en joggingtur. Jo jo, helgen går nog fort…

En kommentar till “Styrketräning!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.