Inte mina favvo-nätter….

…har det varit nu… Natt till måndag kunde jag bara inte sova, sådär som det blir ibland. Var vaken nästan hela natten. Natt till tisdag var Iver först uppe klockan 00.00 och lättväckt som jag är var jag också uppe och kollade vad han hittade på… Samma natt klockan 03.00 ville Rally ut (som inte är inne på natten i vanliga fall eftersom hon alltid väcker oss klockan tre…) så jag släppte ut henne (annars bråkar hon runt i hela huset) och passade på att kissa vovvarna, fick då se att Iver kissat inne (det var därför han var upp klockan 00.00), suck, bara ställa sig och torka… Det har han aldrig gjort på natten förut, inte ens som liten, liten valp men han gick ju till dörren och när ingen öppnade så… Vad gör man..? Nöden har ingen lag… Två nätter utan sömn resulterade i två trötta dagar…

Söndagen tog vid där lördagen slutade, dvs med en massa att-göra-saker. Först promenad med vovvarna på morgonen, sen en tur till stan för att handla kläder och mat och hämta Magnus, som åkte in med traktorn (tog ju sin tid det, hehe) för att den ska servas. Tillbaka till Molkom för att fixa med allt älgkött som både jag och Magnus fått. Nu har vi kött hur länge som helst känns det som… Känns bra att äta kött från djur som levt ett bra liv, utan tillsatser i köttet. Hem och där fick jag ett ryck! Frostade av frys, städade alla skåp i köket och drog ut allt ur en garderob, eftersom snickaren skulle komma.

Som vanligt en runda runt 7,5 km på måndag och sen en kortare promenad med Iver. Lite hundträning hemma och städa upp lite efter snickaren. Igår träffade vi Therese i regnet för att träna de små i jakt. Vi tränade var för sig fast bredvid varann. De var duktiga men det märktes att sån träning behövs. Iver tog kråka, and och kanin, duktig kille! Keno fick två spårupptag innan vi åkte hemåt. Resten av kvällen gick till att städa efter snickaren, som nu är klar, rensa garderob på kläder mm (det blev 7 konsumkassar och en svart säck med kläder och skor, vad har vi haft dom till??) och ställa tillbaka allt igen. Puh!

Ulle och Anna fick somna in igår så nu finns bara tre flickor kvar av F-flickorna, nya hoppas vi på till våren.

Idag en promenad med mamma och vovvar, sen lite träning på Forshaga BK med Mari. Och jag har fått min nya mobil! Rosa och fin! Och miljömärkt förstås! Den ska ligga lååångt bort från Iver!

En kommentar till “Inte mina favvo-nätter….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.