Trots att jag köpt Bamse-cerat…

…har jag nu tagit ett moget beslut…. Vi ska inte starta nåt mer jaktprov i år. Ikväll var sista träningen i jakt på ett tag. Vi har saker vi måste träna mer på och jag känner mig lite ”mätt” på jakten nu när vi legat i intensiv träning några veckor. Så nu tar vi en paus och tränar annat roligt. Och det känns jättekul!! Kul att få satsa på en annan gren ett tag, där Keno verkligen visat sina framfötter, och kul att kunna ta upp jaktträningen igen när vi känner för det. Jag räknar med att Keno, som trots allt bara är 4 år än, ska hålla flera år och till och vi ska hinna ta upp jakten igen. Vi kommer ändå att vara med på jaktträningar då Iver ska få ”bara vara” när andra tränar. Annars kommer fokus nu ligga på annan träning ett tag…

Ikväll tränade vi ihop med Maria och Magnus var också med och hjälpte till. Keno var het idag och genomförde en del bra, annat mindre bra. Innan träningen gick jag och Magnus en promenad med vovvarna och jag lyckades ju förstås vela till det hela och hittade inte ”pölen” vi skulle träna vid… Magnus som aldrig varit där hittade den förstås… Och jag som var såååå säker att den låg precis där…. Fasen vilket lokalsinne jag har…. Får nog köpa ett nytt på ICA…

Igår träffade vi Lollo på Munkfors BK och tränade lite delar i brukslydnaden. Keno kändes lika härlig och fin som vanligt, vi tragglade lite kryp och fick bra tips av Lollo på det. Sen hann vi med lite fritt följ och ställande också. Sist och också minst fick Iver komma ut på planen och träna lite på det han kan. Han hade full fokus, trots nytt ställe och nya hundar. Kul! Dags att avancera lite smått kanske…?!

Jag och Keno tog en sväng på joggingspåret igår också och det gick finemang att komma runt 6:an igår också! Kul att vi kommit igång, får hålla på tills halkan kommer…..

Nu äntligen ska jag se på TV för första gången den här veckan…. Tjing!

En kommentar till “Trots att jag köpt Bamse-cerat…”

  1. Då ser vi fram emot lite spår frampå! Men det får bli först nästa vecka!
    Ha en bra helg! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.