Nu provar jag…

….att blogga för första gången!! Det här är alltså min nya hemsida, fast den är inte helt officiell just nu men snart så… Det saknas lite bilder mm.

Oj, vi har ju hunnit med en massa som aldrig kommer att bli med här, då blir ju texten till en boks storlek… Vi tränar ju vidare inom jakt och spår, vi har några starter på gång i höst. Iver gör stora framsteg i spårskogen, han har en otroligt bra näsa, kul! Nu klarar han ganska långa spår med övergång över vägar och spårpinnar i spåret. Han är precis som keno, sen han fick smak på spårpinnarna är det det som gäller i spåret!! Han tränar också på att sitta och vänta medan jag kastar boll/godis/dummy. Han får inte hämta utan får belöning för att han erbjuder ett ”stanna”. Vi tränar också lite smått på små linjetag mot en boll/dummy.

Sommaren går mot höst och våra låne-får har fått åka hem, det var en tvåtimmars motions-runda men nu är de i alla fall tillbaka på 4H igen.

Blir en kort ”uppis” idag, nu ska jag få massage och sen blir det en springtur i vanlig ordning. Imorgon ska vi träna jakt i Ransjön, jag hoppas få hjälp av några funktionärer som ska ”störa” lite…

Hej så länge!

2 reaktioner till “Nu provar jag…”

  1. Det är en del att träna med de små djuren! Nu kan Snappe ”stanna” o han blir bätre o bättre på att komma in med leksaker o lägga dem i min hand. Spårat har vi inte hunnit något mer – matte får skärpa sig!!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.