Keno

SE VCH Agrosofens Bolero

”Ge mig en boll och jag är din vän för livet!”

Stort hjärta, stort ego…Lägg till en enorm motor och arbetsvilja, en uthållighet som heter duga och ett ständigt glatt humör…Det är Keno det!

Keno har utvecklats till en stilig herre, med ett otroligt trevligt temperament! Han kan jobba ihop med alla sorters hundar, hanar som höglöpande tikar, och släpper snällt in  främmande hanar i vårt hus. Han är framåt och orädd och tar sig fram i all terräng utan att blinka. Det finns hur mycket energi som helst i honom, och han har också en av och på knapp, även om den visar sig mest på i jaktträningen…

Hans framfart i spårtävlingar visar en bra näsa och en mycket bra spårförmåga, han missar sällan ett spår. Inom jakten är hans starka sida söket och hans dirigerbarhet, han kan jobba självständigt utan problem, men gillar också att jobba i team med mig. Han har en bra markeringsförmåga och ett bra minne. Inom lydnaden gillar han att träna allt, det finns inget tråkigt moment.

På hösten är vi med på älgjakten, något både Keno och jag tycker är spännande! Keno har gått en hel del skarpa eftersök och vi har funnit viltet varje gång.

När Keno var drygt 10 år gammal pensionerades han från tävling men är fortsatt med och tränar både jakt, lydnad, spår mm.

Meriter

Bruks
Genomförd MH
2 x cert i Elitklass spår
Certpoäng Elitklass spår

Jaktprov
Godkänt apporteringstest
1:a pris Nkl B-prov
1:a pris Nkl Tollingjaktprov
3:e pris B-prov i Norge
1 X 1:a pris ÖKL Tollingjaktpro
2 X 2:a pris Ökl Tollingjaktprov
64 p elitklass WT
88 p Juniorklass WT

Lydnad
1:a pris i lydnadsklass 1
1:a pris i lydnadsklass 2
1:a pris i lydnadsklass 3
2:a pris i lydnadsklass elit

Rallylydnad
Godkända resultat X 3 = RLN.
Godkända resultat X 3 = RLF.
Godkända resultat X 3 = RLA.
Godkända resultat X 3 = RLM = Rallylydnadsmästare!   

Viltspår.
Godkänd anlagsklass. 
3 x 1:a pris öppenklass.
Svensk viltspårchampion! 

Utställning
Junkl 1, hp
Jaktkl 1, ck, cert

Stamtavla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>