Godkänt doftprov igen! Och grattis till Keno, 14 år, och Vilse, 4 år!

Denna gången testade vi Lagerblad och Iver fixade det med. Så nu är vi klara för NW2 när det gäller det i alla fall. Tyvärr har de NW-tävlingar vi kommit med på, blivit inställda pga Corona, men vi hoppas få komma med på en NW1 någon gång och hoppas få vårt sista diplom i NW1. Så roligt att han är så himla duktig på detta, lille Iver!

Vilse är anmäld till några elitspår men än så länge är vi bortlottade. Känns som det mesta står lite still nu med Corona, men jag hoppas verkligen att brukstävlingar får fortsätta att få genomföras. Dom är ju dessutom utomhus.

Kursen för Reedsweepers genom ssrk Värmland är också inställd, men vi tränar på med jakten lite då och då.

Våran underbara Keno har gått och blivit hela 14 år och han firades med tårta till hundarna, spår och en ny leksak. Han är fantastiskt pigg fortfarande, så himla härligt!

Och idag fyller Vilse 4 år! Det har gått så himla fort! Samtidigt som han  på den korta tiden har kommit otroligt långt i både jakten, brukset och lydnaden. Grattis vår goa Svarten!

Första kursen har dragit igång här hemma och det är så himla roligt att träffa dom igen! Det känns som ett privilegium att få följa dom så här! I april drar ännu en kurs igång, det är också kända ekipage, ser fram emot det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.