Iver har blivit SEVCH och Vilse är uppflyttad till elitklass i jakten.

Ja, den här sommaren blev ju inte som det var tänkt… Jag blev allvarligt sjuk och är fortfarande inte helt återställd. Jag är under utredning (sjukvårdens kvarnar maler inte fort…) men det lutar åt att jag har IBS. Just nu går jag på specialdiet men jag vet ännu inte var allt detta slutar.

Därför blev inte semestern alls som det var tänkt. Brorsans son Liam kom hit från USA och skulle bo med oss ensam. Samma dag vi hämtade honom blev jag sjuk. Men på nåt konstigt sätt lyckades vi få till ganska bra dagar för honom ändå, mycket tack vare Magnus. Senare kom även brorsan hit, de var här en månad totalt och så klart kändes det skrutt att vara sjuk….

Någon träning med hundarna blev det så klart inte heller. Men efter all sjukskrivning lyckades vi få till några få pass i alla fall. Iver startade i öppen klass viltspår och fick sitt championat på fyra starter. Jättekul!

Vilse och jag blev bortlottade från ganska många jaktprov, så jag slog på stora trumman och anmälde hur många som helst. Och då kom vi med på alla så klart… :). Det räckte dock med två starter, vi fick våra två ettor i öppen klass och nästa start för oss blir nu i elitklass. Känns fantastiskt roligt och lite som en revansch efter all sjukdom.

De NW tävlingar Iver var anmäld till, kom vi inte med på. Vi får försöka på nytt under hösten. Vilse är anmäld till några elitspår, får se om vi lyckas ha turen på vår sida i lottningen. Det har inte blivit någon träning alls i brukset, men vi har börjat så smått nu, så får vi se hur det går.

En kurs har startat och det startar inte någon ny förrän den är slut. Jättekul att hålla kurs igen, men det kommer att bli i ett betydligt lugnare tempo så länge som jag är sjuk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.