Många besök hos veterinären…

…har vi hunnit med denna våren! Keno är nu friskförklarad från hans problem han fick med demodexen. Han är så pigg och glad och allt hår har växt ut i hans ansikte igen. Även tassar och öron är bra igen. Tänk vad små kryp kan ställa till med!

I slutet av april fyllde vår goa Iver 9 år, han blev firad med tårta så klart!

Iver har fått en inflammation i näsan och i svalget. Han har ätit penicillin och kortison i tio dagar nu och ska äta en vecka till. Han har varit pigg hela tiden, men har svimmat några gånger pga syrebrist. Jag trodde ju först att det ev var epilepsi han hade fått och utredde honom för det. Skönt ändå att det inte är det han fått. Nu hoppas jag bara att han ska bli helt återställd.

På grund av näsan har Iver fått varit, och är, sjukskriven så vi får ta upp träningen med viltspår och NW när näsan är pigg igen. Keno tränar dock på till husbehov, han kör på med agility och jakt lite då och då. Han är liksom inte nöjd med att bara vara…

Vilse har startat två elitspår till och fått finfina poäng på lydnad, uppletande och plats. Ett spår blev bakspår med alla pinnar och ett spår blev framspår men miss av två pinnar. Nu vet jag inte om vi kommer med på någon mer tävling, vi står långt ner på reservlistan på de jag anmält till. Men man vet aldrig…

Kurserna flyter på och där emellan försöker jag hinna träna egna hundar också. Jag och Vilse har börjat träna lite jakt igen nu, försöker blanda lite bruks och jakt när vi hinner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.