Födelsedagar och cert!

Massor av grattis till vår goa, gamla gubbe som fyllde 13 år förra veckan! Keno firades så klart med tårta och paket. Han har haft lite otur med tassar och öron ett tag, men nu hoppas jag att det är helt bra igen! Det kändes som när vi kom iväg till Solstaden och fick hjälp av en jättebra, förstående veterinär, vände det. Hon har nog lyckats hitta orsaken. Keno är still going strong med massor av energi, hoppas det får fortsätta så!

Fem dagar efter Keno var det dags att fira Vilse, som blev 3 år. Jösses, är han liksom vuxen nu? Redan? Även han fick så klart tårta och paket!

I helgen som gick drog jag och Vilse till Götene för att starta på årets första elitspår. Det var Vilses tredje start nånsin i eliten, så jag hade tänkt att checka av lite var vi står. Men det blev ju hundra gånger bättre! Resultatet blev CERT, vinst och så pass höga poäng att det räcker till att kvala till sm (dock måste vi ha två resultat till det). Fantastiska hund! Han gick som tåget, fullt på spårupptag, spår, uppletande och platsliggning. Och bra poäng på det mesta i lydnaden. Vet inte om vi nånsin lyckas få så höga poäng en gång till, men jag kan leva på detta läääänge!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.