Back in business!

Nu är den goa, långa semestern slut! Tyvärr flög jag ju av hästen sista kvällen före semestern, hamnade på akuten och blev sjukskriven 2,5 veckor.  Så semestern blev inte riktigt som det var tänkt. Det har även varit fler turer till akuten och till sjukhuset eftersom både mamma och pappa råkat ut för olyckor. Den här semestern går till historien!

Trots skador kom jag och Magnus till slut iväg på vandring i Jotunheimen och det var helt underbart! Vi var borta en vecka i detta härliga landskap! Med oss hade vi Iver och Vilse medan Keno bodde kvar hemma tillsammans med vår hus/djurvakt.

Nu är vi nyss hemkomna från en vecka i Halland. Första halva veckan var vi turister medan andra halvan ägnades åt Tollarspecialen. Som alltid lika kul att träffa alla trevliga människor och kika på jaktprov, wt, lydnad osv.

Känns lite konstigt att inte starta tollingjaktprov på specialen längre, men med Keno som pensionär och Iver som numera ägnar sig åt enbart brukset, fick Iver bli avdammad och starta wt istället. Och det gjorde han riktigt bra, fina poäng i fyra rutor men tyvärr knallning i sista rutan så där blev det en nolla. Vi lever på resultatet i dom övriga rutorna.

Nu ska vi ägna tid åt hundträning, blir inte mycket sånt på semestern. Först ut är Vilse som ska starta b-prov, sen ska förhoppningsvis Iver starta elitspår och i slutet av året ska Vilse testa på lägre spår om allt känns bra. Så nu är det hög tid att ta tag i träningen igen! Känns jättekul!

Denna veckan drar kurserna igång igen, ser fram emot det!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.