Vissa dagar har mer guldkant än andra…

Och idag var en sån dag! Kan man bli annat än superduperglad av att få detta i inkorgen?

Citat:
Hej Malin! Vill bara tacka för den nyss avslutade kursen och säga att det har varit väldigt roligt och nyttigt att vara med. Det är en av de bästa kurser – kanske den bästa – jag någonsin varit med på (inräknat en mängd kurser i yrkeslivet), på så sätt att jag känner att jag fått en ny förståelse för ämnet. Ditt pedagogiska och positiva sätt att förklara och lära ut de olika momenten var lysande. Z och jag kommer att jobba mycket med vad vi (jag) har lärt oss under de närmaste månaderna… måtte det bli vår snart!!

Så klart ska man ta åt sig både ros och ris, men just nu njuter jag av denna ”ros”!

Tack hela Grund III-kursen för denna fina present!

DSC_1396

Nu är den sista kursen avslutad och det blir uppehåll en stund innan vårens kurser ska planeras och dra igång. Det passar bra eftersom jag precis börjat nytt jobb och behöver lite tid att jobba in mig både på jobbet och att vara vaken nattetid…

Keno och jag har fått privatträning i rallylydnad, kul och lärorikt! Vi har massor kvar att lära på höger sida men han är så duktig och tycker det är roligt! Han har lärt sig ytterligare några nya rörelser och kommandon, kul att lära nytt även vid hans ålder!

Iver och jag tränar på med brukslydnaden. Vi satsar mest på framåtsändande, ff ute medan vi kört in krypet med nya teknik inne.Men vi kör även några kedjor ute varje gång för att bygga på uthållighet utan belöning. Kul att se att krypet snabbt blev riktigt, riktigt bra när  vi tränade om det! Har testat av det en gång ute och då kröp han 12 meter med fin teknik och position och utan ljud. Kul!

Även jakt har vi tränat en gång tillsammans med Eva. Vi körde i den djupa snön och jag kunde konstatera att Keno faktiskt inte är purung längre och faktiskt tyckte det var skitjobbigt att springa i den. Så istället fick han springa på plogad väg och så gjorde vi lite dirigeringar in till kanterna istället. Det är lätt att glömma bort hans ålder när han är så pigg… Iver fick träna linjetag och stopp/höger/vänster. Bra och kort träning!

Jag har tänkt att både lägga hårda spår och åka skidor men det har känts för kallt. Får se om termometern kryper uppåt lite snart…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.