Jante – släng dig i väggen! Jag är stolt, glad och lycklig!

Under en tid har jag blivit coachad i en coachningsgrupp. Var tredje vecka har vi fått ett träningsschema för både styrka och kondition. Jag valde att få övningar som gick att köra hemma då jag inte har tiden att åka till ett gym. Jag går upp tidigt och tränar styrka på morgonen, innan jobbet och på eftermiddagen tränar jag fys-pass tillsammans med hundarna. Annars skulle jag aldrig hinna träna allt… Träningen har bestått i ganska hård träning, sex dagar i veckan har vi tränat och jag har följt scheman slaviskt. Varje träningstillfälle har slutat med att svetten har forsat nerför rygg och mage, till och med nerför pannan, vilket det inte gör i första taget på mig… Det har varit otroligt kul! Roliga och varierande övningar, inte bara klassiska styrkeövningar. Även konditionsbiten har varit kul, med intervalljogg bland mycket annat.

Varje fredag skickade vi in våra mått och vår vikt.

I förrgår var det sista dagen på coachningen och vi fick därför våra resultat skickade till oss. Och jag blev så himla glad!!! Och överraskad! Visserligen inte så mycket om man bara ser till kilona, men om man tittar på alla centimetrar har det hänt en hel del. Jag är så stolt, glad och lycklig! Jag har fixat det!! Tjohoo! Och jag är supertaggad att fortsätta mot nya mål! Jag har ju massor av bra övningar att ta av!
Stort tack till Linda på Träningsverkstan!!

Vi firade det fina resultatet ikväll med en joggingrunda i ösregnet. Vi sprang 5 km och det var knappt jobbigt… Härlig känsla! Efter kvällsmat tog vi en kopp te, några rutor mörk choklad (som jag fick av tjejerna i söndags) och slappade framför en film!

2 reaktioner till “Jante – släng dig i väggen! Jag är stolt, glad och lycklig!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.