Trycktestat!

Det känns en aaaningen i kroppen idag efter måndagens ridning… Therese och jag red markarbete, något jag inte gjort på sisådär 20 år… Det var superkul och Galadriel kunde mer än vi trodde, hon är ju inte så tränad.
Efter ridpasset tog vi en timmes runda i skogen med alla fyra vovvarna. Lite stel i ljumskarna och ena höften idag, men jag trodde det skulle bli värre, såååå dåligt tränad är jag visst inte.

Igår träffade jag Regina och Micke på I2 för jaktträning. Jag tyckte det var dags att testa vår nya träning tillsammans med skott. Och det gick verkligen jättebra! Båda hundarna noterade skotten, kollade om nåt föll (vilket det inte gjorde) och hade fullt fokus på att genomföra trycket och verkade inte alls ha något större intresse av skotten. Vilken härlig känsla det var!!!
Sen tränade vi linjetag. Iver fick flera områden att minnas, som också låg nära varandra. Och han visade ingen osäkerhet, hurra! Sen började jag även med tryckträningen vid mitt linjetagstecken, som han förut hetsat upp sig lite vid. Fungerade super.
Keno fick också flera målområden varvat med kast från Regina. Vi varvade sen ut, höger och stopp. Och det gick bra, dock tänker han en del själv, grabben…

Idag ska jag träna lite lydnad, troligen på egen hand. Jag hade behövt en skytt till Ivers plats, men det kanske får bli så att jag själv skjuter idag… Ruskväder ute så inte så många som vill träna kanske…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.