Ledsamt. Vardag. Födelsedag.

Det känns tomt och tråkigt här hemma i Sverige nu. Familjen åkte hem till USA i söndags och jag saknar dom redan!!!

 

Vi träffades nästan varje dag under två veckor, intensivt men så otroligt roligt!! Onsdag tog jag och Therese en ridtur på förmiddagen, innan jag träffade Westbergs på Färjestad travbana för att kolla på rally.

Torsdag var vi hela stora familjen, åtta personer, ute och åt. Pappa bjöd och vi passade på att fira brorsan som fyllde år i söndags.
På kvällen sen drog jag igång min allmänlydnad grundkurs, ett härligt gäng!

Fredag bjöd Liam och Lukas mig, mamma, brorsan och Ann på fika på fiket i Forshaga. Sen följde jag med hem till Forshaga och umgicks med dom några timmar. Bland annat hade jag och brorsan snöbollskrig mot barnen.

Tidigt fredagmorgon tränade jag i ridhuset i Molkom. Grabbarna fick träna på sina respektive moment i lydnaden.

Lördag blev en lugn, ensam dag här hemma. Magnus var på rally, jag passade på att få massor gjort här hemma, när allt var klart kröp jag i pyjamasen kl fyra och slappade resten av dagen! Inte ofta jag har såna dagar, men det var riktigt skönt!

Söndagmorgon käkade jag frukost med allihop i Forshaga, tog en födelsedagsfika och tog farväl av alla. Tungt, men oundvikligt…

Åkte sen till stan och träffade Anna, Ann och Liselott för spår och uppletandeträning på I2. Obligatorisk fika också förstås! Keno, Junior och Vegas spårade samtidigt  med spår som gick kors och tvärs över varandra, nära ibland, längre isär ibland. Hundarna var riktigt duktiga! Det Keno hade svårt för var på ett ställe där spåren gick parallellt och låg med två meters mellanrum, då ville han gärna kolla av det andra spåret…
Iver fick spåra samma typ av spår tillsammans med Rinya och Vilda. Han gick som en klocka, i spårkärnan hela vägen!

Uppletandet hade vi lagt i en dunge med först snöfritt och sen snö längre ut i rutan. Ingen av hundarna gjorde perfekta uppletanden, alla hade svårt för något, så där ska vi nog träna flera gånger.

Söndagkväll kärringbastu i byn igen, det var några veckor sen jag var med sist…

Igår fick grabbarna simma igen, det var nästan tre veckor sen, bokade inte in några tider när brorsan var här. Och det var uppskattat!

Idag fyller Kenos andra kull tre år!!! Kan inte fatta att de redan är så ”gamla”! Stort grattis till Kula, Wilda, Vilja, Cash, Ejder och Kenai!!!!
Hurra! Hurra! Hurra!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.