Kärlek på gång!

 

Egentligen var den här parningen planerad att äga rum redan för ett år sedan, men privata händelser gjorde att den blev framflyttad. Desto mer spännande känns det nu när det börjar närma sig! Vi väntar nu bara på att Cherie ska börja löpa…

N VCH NUCH Carve Canem Cherie tränas och tävlas i viltspår med stora framgångar. Hon har deltagit i Nordiskt viltspårmästerskap 2013, i Danmark. Hon tränas också i specialsök och hårda spår, och tanken är att hon även ska tävla i bruks.
Cherie är ju också väldigt snygg, vilket är ett trevligt plus, även om det inte är det viktigaste för mig.

Självklart är båda hundarna friska, friröntgade och mentalt trevliga. Den här kullen känns spännande för mig, då båda föräldrarna har så otroligt mycket med sig när det gäller nosarbete! Båda spårar svåra spår på asfalt, grus, berg mm och är även duktiga i viltspår / eftersök. Båda tränar specialsök med fina resultat och Cherie löser svåra uppgifter inom viltspåret, medan Keno går riktiga eftersök och tävlar elitspår.
Än så länge är det bara Keno som ställer upp på jaktprov, men förhoppningen är att även Cherie ska träna jakt så småningom.

Om du vill läsa mer om Cherie kan du gå in på hennes blogg eller ta kontakt med hennes ägare (hon är den som ska ta kullen) http://taschaogcheri.blogspot.no/
Här på min hemsida kan du läsa mer om Keno under hans flik. Du är också välkommen att höra av dig till mig.

 

En kommentar till “Kärlek på gång!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.