Det gick inte längre…

Under tiden bror med familj var här drack jag Echinagard-droppar då jag kände att det var en förkylning på gång. Och jag klarade mig bra, kände min bara lite trött någon dag. Jag blev aldrig sjuk. Men fredag förra veckan började det liksom ”brinna” i mina lungor och jag började hosta. Efter lunch på jobbet fick jag feber och började frysa. Så fredag, lördag och söndag hade jag feber och var helt utslagen. Även måndag, tisdag och onsdag var jag dålig, för att sen masa mig iväg till jobbet i torsdags. Nu är jag mycket bättre, men har fortfarande hosta och är ganska orkeslös.

Så det har inte hänt så mycket här. Veckan innan jag blev sjuk tränade jag och grabbsen lite lydnad någon dag, jag höll kurs och tränade tillsammans med träningsgänget en dag, hundarna simmade och jag tränade på som vanligt med min egen träning.

Tisdag och onsdag fick vi besök från Norge! Keno och Cherie fattade tycke för varandra och fick till två parningar med hängningar. Så nu väntar vi med spänning på att det ska komma småttingar i april!

I torsdags hade klubben årsmöte, så jag åkte dit en sväng efter min kurs. Och jag kom lagom till prisutdelningen där Keno kom tvåa i årets brukshund och trea i årets lydnadshund, medan Iver kom tvåa i årets lydnadshund. Kul, det hade jag ingen aning om! Jag skickade mest in lite på skoj!

Innan kursen träffade jag Anna, Ann, Liselott och Ingela i skogen på I2. Jag tränade lite lydnad medan dom andra tränade uppletande. Mina fick också köra uppletande sen, Liselott var så snäll och la ut åt mina hundar, själv orkade jag inte, hostade för mycket.

Igår och idag har jag gått rejäla promenader med hundarna. Det går inte fort, jag orkar inte så mycket, men jag känner att jag så smått börjar komma tillbaka igen.
Idag efter promenaden tog jag och Magnus en tur på fyrhjulingen och tog med fika. Vi stannade i Fyrbo och fikade. Det blev en mysig tur, även om inte vädret var det bästa…

Imorgon ska vi tävla lydnad! Jag känner inte att det är den bästa uppladdningen när vi inte fick tränat som det var tänkt och jag fortfarande känner mig krasslig. Men vi får göra det bästa av det, det ska bli roligt i alla fall! Och som vanligt när det gäller lydnaden är det vissa saker som är viktiga för mig och det är att Iver håller sig på rätt aktivitetsnivå och att Keno har hittat tillbaka till sitt vanliga fokuserade jag. Funkar det kommer jag att vara jätteglad och nöjd! Får vi sen några poäng är det en bonus…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.