Bra början…

…på det nya året!

Tänk vad en del anstränger sig för att göra det trevligt för oss andra! Ikväll mötte vi tomten i motionsspåret!

Torsdag och fredag var det dags för jobb igen. Vi mjukstartade med att grabbarna fick vara hemma med Magnus.

Lördag tog vi en långtur ner till Molkom, vi gick en annan väg så det blev en mil att gå. Jag hade bungystavarna så det blev en rejäl träningsrunda… I Molkom stod min bil så vi åkte vidare hem till Therese där vi tränade jakt tillsammans med Therese K, Therese S, Regina och Micke.
Iver skötte sig fint (förutom att han försökte äta upp innehållet i Therese S ryggsäck) och kunde jobba väldigt nära dom andra samtidigt som dom kastade och sköt. Therese S agerade kastare åt Iver och han fixade det bra.
Keno tränade ihop med dom andra och fick göra knepiga linjetag med störningar av dubbelmarkeringar. Jag var nöjd med dagen!

Söndag tillbringade jag och Pernilla i Göteborg på My Dog. På hemvägen hälsade vi på Ivers bror Izo, det var så roligt att få se honom, han såg ut att må så bra! Farmors hjärta blev varmt!

Måndag red jag och Therese ut på mysiga Galadriel och Eowyn, och alla hundar var förstås också med!

Det var dags att dra igång tisdagsträningen hos Heidi i tisdags! Jag ville fokusera på att Iver blir så het av kommendering och där hade Heidi fina tips och tankar, det här kommer bli jättebra tror jag!

Redan dagen efter ville jag testa lite, så jag och Annika träffades på IKEA-parkeringen. Där körde vi flera, många, korta pass med hundarna. Iver och jag tränade på vårt med kommenderingen och det blev så himla mycket bättre! Keno tränade också med kommendering. Det var ff, rutan, inkallning och vittring som gällde för båda.
Båda fick också varsitt asfaltsspår på parkeringen och Iver fick avsluta med att gripa och lämna en kråka och det gick väldigt fint. Bra med uppehåll i träningen där också…

Ikväll träffade jag Therese S på Forshaga BK. Vi tränade på bruksmoment. Båda grabbarna fick kommendering på ff, inkallningen och framåtsändande. Så roligt att se att framåtsändandet satt så fint för båda grabbarna! Att vila lite från moment ska verkligen inte förringas! Iver fick också träna hopp/apport och Keno tränade stegen och kryp. Ett riktigt bra träningspass i ösregnet!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.