En riktigt bra helg!

Det började redan bra i fredags! Vad kan bli annat än bra med först en promenad med Anette och alla vovvar och sen matlagning, middagsätning och en massa trevligt töl hemma i Anettes kök!

Hemma senare på kvällen hann jag somna till innan Magnus skulle hämtas kl 02.00. Lagom pigg var jag då…

Igår lång sovmorgon och det behövde jag! Sen en lång promenad med hundarna, lite städning av huset och sen bakade jag pepparkakor och saffransbiscotti á la lchf medan julmusiken skrålade i högtalarna.

Kvällen var jag till Ulle där vi blev åtta stycken som träffades, förfestade (jag höll mig till Loka) och hade så himla trevligt!! Tack Ulle för en jättekul kväll! Jag var hemma runt halv tolv igen, några av dom andra drog vidare ut på stan.

Idag fick jag återigen sova en stund. Sen lång frulle tillsammans med Magnus, innan vi tog ut hundarna på en skogsprommis.
Tillbaka hemma igen fick båda hundarna ett varsitt spår på ängarna och i hagen. Magnus filmade Iver men filmen är lång så den kommer inte ut ikväll i alla fall.
Jag är så glad över deras jobb idag! Dom spårade så otroligt fint och tog vinklarna klockrent!

Sen fick hundarna vara hemma medan jag och Magnus drog till Sunne på skyltsöndag. Mysigt! Hemma igen blev det en kortare promenad i byn, Iver tränade vittring och fjärr, Keno vittring och hö/vä apport, innan det var dags för kärringbastu i byn!

Imorgon ny arbetsvecka för mig och grabbarna! Tur jag har ett jobb jag älskar, det känns aldrig jobbigt att gå dit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.