Lite nostalgi!


Mina älsklingar Soori och Java!

Ikväll har jag rensat lite bland alla mina foton på datorn och hittade massor av gamla, roliga kort! Tänk vad ung jag såg ut för bara två-tre år sedan, kan det verkligen stämma? Har jag alltså blivit äldre…?! Det var extra kul att kika på korten på Keno när han var ett år, ung och gänglig. Och alla kort på de älskade som tyvärr inte finns med oss längre – Soori och Java. Jag hittade också en massa kort på alla resor och alla andra upptåg jag och Magnus haft för oss under de tio år vi varit tillsammans, man kan verkligen inte säga att ”vi gör ju aldrig nåt”…


Hittade en bild från Kenos familj… Om jag ser rätt är det Tico, Sniffa, Keno, Twist och längst fram mamma Etta och halvsyster Toppa.

Annars har det inte blivit något ”hundigt” sen sist utan istället har jag och Magnus varit på SPA i Arvika. Hur skönt som helst! Det är gott att bli omhändertagen med behandling, tre-rätters middag, frukost, fika mm och dessutom få tillbringa hur mycket tid vi ville i bubbelpoolen och bastun. Vi hann också gå omkring i lilla, mysiga Arvika där vi köpte en hel del julklappar, de till USA ska ju skickas snart.

Grabbarna har tillbringat tiden hos min mamma och pappa (Keno) och Therese (Iver) under tiden. Mamma och Keno är ett gammalt radarpar vid det här laget, de är så söta ihop och Keno äääälskar sin mormor! Iver har fått vara ute på promenad i skogen och sprungit lös och lekt med sin älskade Lykka och även hästen var med på promenaden!

2 reaktioner till “Lite nostalgi!”

  1. Fina kort! Men jag undrar om det inte är Piri som är med på bilden av Kenos familj där du tror det är Sniffa… Om jag ser rätt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.