Funkar inte riktigt…

Nä, nu är det nåt som strular med att uppdatera sidan från nya datorn. Så det får återigen bli en uppdatering utan mellanslag, dvs genom mobilen.

Det har varit fullt upp sen sist. Lördag gick jag och magnus vakt på molkoms marknad och där mellan målade vi huset. Söndag mer målande och en massa stök på gården. Hundarna fick träna lite lydnad och sen en långpromenad. Måndag blev det först… Målning! Överraskande… Sen dop i hagfors. På kvällen fick hundarna varsitt spår och sen tränade vi lydnad ihop med hanne, lene och anette.

Tisdag drog vi ut och sprang efter jobbet och sen fick hundarna lite 5-minuters lydnadsträning här hemma. Sen drog jag på möte i mhk som oxå blev mitt sista möte i den klubben…

Igår åkte vi alla på jobbet, inklusive chefen, till vänersborg för att gå på studiebesök. Det var superbra och jag hoppas min dröm kommer att uppfyllas, att det blir ett likadant DV här… På kvällen blev det först ett besök hos mor och far, innan jag drog vidare på träning. Iver var så himla duktig! Låg plats med tre helt nya hundar, gjorde budföring bland alla hundar och fixade momenten i appellen riktigt bra i den miljön. Härligt! Keno fick träna fritt följ, ställande och framåtsändande och sen köra lite freestyle. Mammas pojk skötte sig så bra! Nöjda och trötta hundar senare på kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.