Syskonhelg!!!

 Casper tränar doogie-zen.

Vi har haft en jättetrevlig helg!! Ivers syskon Casper, Izo och Balder med mattar kom på besök och stannade hela helgen. Trevligt!! Vi hann med en massa träning, bland annat lydnad, jakt, vilt och stadgeträning. Jättekul att ni kom, det här får vi göra om!! På lördagen dök även Keno-dottern Vilja upp, hon visade goda takter när det gällde viltet!

Jag har lånat svärfars dator så det blir en kort uppdatering och bara några kort. När vår nya dator kommit ska jag sätta mig ner och fixa iordning alla kort och skriva lite mer. Håll till godo så länge!

 Iver tränar hopp.

 Även lilla Vilja, 4 månader, bar på kråkan.

Casper med kråkan.

Iver med kråka.

Balder kommer med kråkan.

En kommentar till “Syskonhelg!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.