Momentsäker.

Som tur är piggade jag på mig snabbt i tisdags så på kvällen träffade jag träningsgruppen för träning. Vi höll till på parkeringen på forshaga bk, helt ok. Lollo kikade på mig och iver och som vanligt kom hon med tips som gjorde att vips hade iver hoppat fram flera steg i sin utbildning. Tack lollo! Du har verkligen ögon för sånt här! Så ivers framförgående börjar faktiskt bli ”klart” nu. Han fick oxå träna höger och vänster svängar och de börjar sitta bättre och bättre. Likaså läggandet vid sidan, som han nu fått upp tempot i. Kul! Iver själv avslutade med att hämta tungen, som han aldrig burit förut, och sprang flera varv med den. Ballt, sa iver. Han verkar tycka, likt sin pappa, att tungen är riktigt häftig. Keno knyckte annas tungapport, som är 4 kg tung, och sprang runt med. Tänk att just tungen är så kul! Keno gjorde fint fritt följ med kommendering och ett framåtsändande jag var ganska nöjd med. Igår möttes vi några stycken i ridhuset i molkom. Och jag fick en aha-upplevelse! Insåg att iver börjar kunna de flesta moment i appellen och dessutom går det att sätta ihop delarna. Så himla roligt! Keno gjorde fin-fint framåtsändande igår och även hopp och ställande fixade han jättebra! Härliga killar! Ikväll tar vi ledigt från all träning, efter promenad ska vi slappa! Min nacke är mycket bättre men inte helt bra än, så kroppen ska få vila idag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.